Vendégházunk

Mi vár Benneteket nálunk?

Ha egy igazán különleges és nyugalmas szállásra vágytok, akkor ne keressetek tovább – a mi vendégházunk lesz az új kedvenc helyetek!
Zalakaroson csendes helyen, egy erdő közelében találjátok meg a mi kis szigetünket, egy nyugodt zsákutcában, mindössze “pár percre” az élményfürdőtől és a városközponttól. Így egyszerre élvezhetitek a háborítatlan békét és városunk előnyeit.

A szállásunkat úgy álmodtuk meg, mintha hazaérnétek – ahol csak Ti vagytok, egy teljesen önálló házban, ahol a kutyátok is szívesen látott vendég.
A szállás földszintjén egy tágas, kényelmes nappali található, a jól felszerelt konyhánk pedig lehetővé teszi, hogy saját magatok főzhessetek vagy csak kávézzatok reggelente a kertben. A  fürdőkádas fürdőszoba is nagy, így garantált a kényelem.Az emeleten két hálószoba és egy további fürdőszoba található, így akár családdal vagy barátokkal is kényelmesen elfértek. A vendégházban összesen 6 fő elhelyezésére van lehetőség, tehát társaságoknak is tökéletes választás vagyunk.
Az egész házat hűtő-fűtő klíma szabályozza, így bármikor ideális hőmérsékletet teremthettek magatoknak. Emellett az ingyenes wifi lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjatok a külvilággal – ha szeretnétek.

Az óriási kertben grillezésre és bográcsozásra is lehetőség van, így még több közös élményben lehet részetek. A vendégházunk, kertünk teljes mértékben kutyabarát – bármilyen méretű kutyust örömmel fogadunk, felár nélkül. Az udvar teljesen zárt és körbekerített, így nyugodtan engedhetitek szaladgálni négylábú barátaitokat.
A vendégház előtt egy 3 férőhelyes parkoló is rendelkezésre áll, így a parkolás sem jelent majd problémát.
Ha kutyával érkeztek, vagy egyszerűen csak egy csendes, kényelmes és otthonos helyre vágytok a pihenéshez, akkor a mi vendégházunk a tökéletes választás számotokra.
Várunk benneteket szeretettel, és reméljük, hogy felejthetetlen és csodálatos napokat töltötök majd nálunk!

Felszereltség